Pagini

luni, 25 aprilie 2011

Salonul Judetean de Pictura. Primavara. II

 " Editia a XXXV-a a Salonului judetean de pictura "Primavara" a reunit pe simezele Galeriei de Arta "Unirea" un numar de 35 de artisti membri ai Asociatiei Artistilor Plastici Mures.Pentru prima oara in istoria Asociatiei, simeza principala a gazduit tablouri ale reprezentantilor picturii moderne, asa cum a remarcat si domnul profesor Vasile Muresan in alocutiunea sa. Acest lucru poate sa insemne ceva.
     Ca de obicei, salonul s-a remarcat atat prin diversitatea abordarilor stilistice, de la pictura naiva pana la cea abstracta, cat si prin calitatea lucrarilor acest aspect fiind de fapt unul din elementele care caracterizeaza activitatile si expozitiile colective ale Asociatiei Artistilor Plastici Mures. Evolutia artistilor este evidenta ceea ce nu poate decat sa ne multumeasca si sa mareasca prestigiul de care se bucura asociatia.
Domnul Ilarie Gh. Opris, presedintele asociatiei a subliniat activitatea expozitionala remarcabila din ultimele saptamani a membrilor, precum si activitatile ce urmeaza a se desfasura: deschiderea in data de 29 aprilie 2011 a unei noi galerii de arta la Cluj printr-o expozitie a artistilor membri ai A.A.P. Mures, eveniment deosebit de onorant pentru noi, precum si pregatirile pentru tabara de pictura ce urmeaza a fi organizata la Casa de Oaspeti a Primariei Municipiului Tirgu Mures din Complexul de Agrement si Sport "Muresul" in intervalul 13-21 mai 2010 la care vor participa un numar de 20 de artisti din toata tara, din care 10 sunt membri ai AAP Mures."


Sursa: http://aap-mures.blogspot.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu